Verslag Amerika dag 7!

Hee Iedereen,
hier nog het verslag van Sonday 7 February 2010.

Gister was dus de wedstrijd dag met de vele medailles, vandaag konden we uitslapen!
We aten weer pancakes met stroop met z’n allen. Deze dag hebben we verder niet zo veel gedaan, beetje rondhangen enzo. We waren s’middags weer naar de Sportmall geweest en naar de Macdonalds hmm..!
S’avonds was dé American Footbalwedstrijd van het jaar: de Superbowl. Het was een team uit New Orleans tegen Indiananapolis. Eerst zouden we vandaag naar New Orleans gaan maar door veel mensen waren we gewaarschuwd om niet te gaan, dus we waren thuis gebleven. In de Sportmall was het ook druk met mensen die nog een t-shirt van de Saints (naam team New Orleans) wouden kopen! Je kon petten, t-shirts, stickers, oorbellen en nog veel meer ervan kopen, de mensen zijn echt fan hier, zelfs op hun auto’s hadden ze Go Saints geschreven. Tussen de middag hadden we lekker in het zonnetje gezeten en een ijsje gegeten, Troy (gastmeneer) had de hottup nog ff aangezet dus dat werd lekker warm en daar hebben we nog even in gezeten.

Snel daarna gingen we met z’n allen naar het huis van een springster haar ouders. Daar waren ook de andere springers waar we mee hadden getraind dus zagen we ze weer, dat was wel leuk. We hadden ze de nederland kado’tjes nog gegeven, dat vonden ze erg leuk! De ouders zaten allemaal in de kamer de footbalwedstrijd te kijken en wij waren buiten een spel aan het doen en zaten in de andere kamer of garage te eten.De Saints stonden de eerste helft best ver achter maar een jongentje Louis zei dat ze de 2de helft altijd weer terug komen, we zouden wel zien. Weer kletsen met iedereen, foto’s maken en eten. Halverwege de wedstrijd ging onze groep weer terug naar ons huis. Dus nu echt afscheid nemen van de springers, allemaal doei zeggen (dat hebben we ze geleerd!) en daar gingen we weer.

De wedstrijd verder kijken bij ons thuis en alle kinderen gingen weer in de hottup, daarvan uit konden we de wedstrijd zien op een tv die buiten hing, hoe chill!? Het was lekker warm en het zwembad was echt nog ijskoud, dus zo stoer als ik was sprong ik erin! haha koud joh, maar het was wel goed voor je zei Dimitri, even 2 baantjes zwemmen en toen weer als een speer in het warme water. Later sprongen we er met z’n allen in. De wedstrijd was nog steeds bezig in een enorm stadion met super veel mensen, Troy, Dana en nog een paar hadden ook een Saints t-shirt aan. Louis had wel gelijk! ze kwamen de 2de helft goed terug, en uiteindelijk hebben ze gewonnen! Iedereen blij dus, we zagen op tv hoe druk het nu in New Orleans, de plaats van de winnende club was, we waren zeker blij dat we niet waren gegaan! Ook hebben we nu definitief pakjes uitgekozen, betaald en besteld, Dimitri neemt ze mee naar de wedstrijd in Duitsland over  ong 6 weken. Toen was het alweer best laat, nog ff afspoelen onder de douche en foto maken van de gezinnen waar we sliepen en Jens, Juul en Dominique en de rest gingen weer naar hun gezin toe. We hebben s’avonds de koffers al een beetje ingepakt voor morgen want dan gaan we terug naar Nederland. De laatste nacht in Amerika! Tot morgen, voor het laatste verslag!
xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s