Laatste dag in Amerika!

Hee Allemaal,
hier het laatste verslag van de laatste dag in Amerika!                    Monday 8 February 2010
Vandaag niet zo veel gedaan, om half 9 werden we wakker gemaakt door Tate & Grant. Ze mochten vandaag speciaal wat later op school komen omdat we gister met z’n allen laat naar bed waren gegaan. Om 9 uur moesten ze naar school, eerst nog ff broodjes eten en toen afscheid nemen van ze, oh daar ben ik echt slecht in, ze zijn zo lief! ik zal ze echt missen! Je leert ze echt goed kennen.Toen stapten ze in in de auto, wij gingen ze uitzwaaien maar Grant kwam nog uit de auto en vroeg of we deze zomer weer kwamen! ahh zo schattig, hij was echt verdrietig, we zeiden dat we het niet wisten maar dat we heel misschien volgend jaar weer kwamen. ( ja dat willen we zeker wel! ) Wij gingen ons maar aankleden en onze koffers helemaal inpakken, onze koffers paste nog maar net dicht!

Van Troy hadden we gister avond al afscheid van genomen want hij moest s’ochtends vroeg weer werken. Om 12 uur moesten we op het vliegveld zijn, onderweg hadden we onze skype namen nog even opgeschreven zodat we misschien ooit nog een keer kunnen skypen! Toen koffers inchecken en wegen, die van mij was precies 20 kilo, dat had ik goed gedaan! Die van Milo was veel te zwaar maar daar deden ze niet zo moeilijk over gelukkig! Toen gingen we echt vertrekken, van iedereen afscheid nemen : Tessa ( gastvrouw van Jens & Julia ),  Dana ( gastvrouw van ons; Ingrid, Milo en mij) en de vrouwlijke coach (even haar naam kwijt) & Dimitri. Ik moest echt even wat tranen laten. Weer door de douane en dan voor de allerlaatste keer bye zeggen. Even wachten op het vliegtuig naar Housten. Onderweg kregen we van een stewardess een soort plastieken dingentje van Continental airlines, ik denk omdat we zo stil waren.. ahumm. haha. Toen waren we alweer in Housten, lopen naar het juiste ingang en weer in het vliegtuig. Deze reis duurde ong 9,5 uur, korter als de heenreis omdat we de luchtstoom mee hadden.

De reis was wel goed, na het warm eten kregen we 2 slaappilletjes zodat we weer een beetje in het goeie ritme kwamen. Ik had nog een aflevering CSI gekeken op mn tvtje en toen ging ik maar slapen. het vliegtuig was niet helemaal vol dus we konden allemaal een plaats opzoeken en languit liggen. Toen we wakker werden kregen we een ontbijtje en had ik nog lol met Milo & Jens! Toen waren we er alweer, toen we uitstapte en onze koffers opzochten lagen ze al op de lopende band. Toen kwamen we in de ontvangsthal, we hadden een paar kettingen omgedaan en de medailles, de ouders stonden ons daar al op te wachten, allemaal een knuffel geven en iedereen hallo zeggen, Na de tijd hadden we nog wat gedronken, gekletst en foto’s laten zien. Toen was het echt afgelopen! We waren weer in Nederland en de reis was voorbij, we hebben het echt super gehad met z’n allen! Nog medailles gehaald ook en het is zeker voor herhaling vat baar!!! Ik vond het een geweldige ervaring en het was heel gezellig, mooi land en aardige mensen! Iedereen bedankt voor het lezen van mijn blogs en bedankt voor alle reactie’s!

Tot de volgende blog verhalen!
& ik ga nog een foto impressie plaatsen van Amerika
XXX Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s