Blog Stage Amerika dag 3!

Hey people in the Netherlands,                              Wednesday 3 February 2010
Hier een verslag van dag 3 uit Lafayette!
Vandaag hoefden we alleen vanochtend om 10 uur te trainen, we waren extra vroeg opgestaan om te skypen en om verslag van eergister te typen,
Als ontbijt hadden we warme broodjes met scrambled egg, Miss Dane bracht ons naar de Gym, onder weg kwam ingrid erachter dat ze haar broekje was vergeten (dat zijn we nu wel gewend van haar 😉 ) en toen was ze weer omgekeerd, ze zijn hier echt heel aardig. De training ging wel oke bij mij, kan wel beter.
Na de training gingen we naar een heel groot sportcomplex, tegenover waar we maandag uit eten waren geweest. Er was basketbal, hardlopen, squash, heeel veel fitniss apparatuur, er waren jongeren en oudere mensen aan het sporten. En natuurlijk het zwembad, daar waren wij naar toe gegaan, misschien was er nog wel meer maar dat hebben we niet gezien, je kon zo verdwalen.
Er waren 2 binnenbaden en 1 buiten een sauna en een enorm bubbelbad! dat was dus leuk!
Toen we weer waren aangekleed gingen we door naar het winkelcentrum van Lafayette.
Het was  mooi, best groot maar vorig jaar in Miami was het groter 😉
Maar goed iedereen had wel inkopen gedaan, we konden helaas niet zo lang want om half 7 gingen we avondeten bij het gastgezin van Jens en Julia. Het was wel lekker, ze had weer zelfgemaakte strawberry cheescake, dat was erg lekker! En we hebben natuurlijk GTST terug gekeken! het was best wel weer laat voordat we thuis waren en gingen slapen, maarja. Ohja Milo en ik hebben ook nog een heeel klein beetje huiswerk gemaakt, verder hebben we er echt nog geen tijd voor gehad! ik heb trouwens ook mijn verkeerde Engels werkboek meegenomen oepss haha. De kinderen hier; meisje Tate ( 9 jaar) en jongen Grant ( 7 jaar) zijn erg aardig en lief! Tate heeft zelfs op haar deur onze namen geschreven met een hartje erom heen.
Grant heeft een crush op Ingrid vertelde Tate hihi. We hebben hier dus veel te doen, we vervelen ons niet!
Tot de volgende blog! ohja het regent hier, in het weekend kwam de zon weer zeiden ze.
See youuu ! 
Van ons allemaal !

101_1356
Juul op haar mooist onder het shoppen !
101_1358
Biljarten ( beetje donker )
101_1349
Bord bij de hal

Sdc11287
Het bubbelbad
101_1281
Nog in het kleine vliegtuigje van Housten naar Lafayette.

XXX

4 gedachten over “Blog Stage Amerika dag 3!

 1. Carlijn en iedereen daar. Zo te lezen wordt de stemming hoe langer hoe joliger. Er is ook een moeder (Karin) die heel sagarijnig begint te worden omdat ze er niet bij is en haar zoon(Milo) het erg naar z’n zin blijkt te hebben. Dus hoe langer hoe minder sms’t.Hoop dat het vanavond weer goed is gekomen en kontakt met jullie allemaal heeft gehad. We denken veel aan jullie en wensen jullie nog een fantastische tijd.
  Opa en Oma van Milo

 2. Ha ha, leuke reaktie van opa en oma. nee hoor ik ben super blij als ik dit soort verhalen lees. Ik wil alleen nog meer verhalen maar ik vind het zo leuk dat ik op deze manier toch een beetje mee kan genieten. En van dat huiswerk… ik ben trots op jullie, ook al was het maar een klein beetje wat jullie hebben gemaakt. Geniet nog lekker en heel veel succes met de wedstrijd morgen en geniet geniet en geniet! Liefs van Karin (die sagrijnige moeder van Milo ha ha!)

 3. Hallo Carlijn!!!!
  Wat super dat je dit allemaal doet!!!!! En ontzettend leuk om te lezen dat het geweldig goed gaat met trampoline springen….. ik doe het je niet na!!!!!!
  Het is natuurlijk een hele reis en een hele onderneming en wat leuk dat je zo’n ouwe olympische rus mag ontmoeten. Ach, wat dat beteft kunnen jullie nog wel een paar weken daar blijven en genieten, alleen al om het weer zou ik daar maar blijven, maar ik denk dat ik dan in het vaarwater kom van een aantal moeders!!!!! Carlijn, ik wens je nog heel veel succes en geniet enorm van alles……dit pakken ze je nooit meer af!!!!!!
  SUCCES!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s