Verhuisd naar Den Bosch, nieuwe club en school, angstige tijden en WK kwalificatie

Hallo allemaal,

Hier weer een berichtje van mij. Na de zomer heb ik nog 2 weken in Heerenveen training weer opgebouwd en ben daarna verhuisd naar mijn nieuwe plekje in Den Bosch! Ik woon hier in een leuk huisje samen met Sven Hop en Romana Schuring (ook trampolinespring(st)ers) waar ik me al snel thuis voelde. Samen met wat trampolinespring(st)ers en turners ben ik al naar de kermis geweest, sushi gegeten en de eerste Bossche bol is ook al geproefd 😉

image

Ook het trainen bij m’n nieuwe club, Flik-Flak Den Bosch, onder leiding van Lennard Villafuerte voelde het al snel goed. Ik train nu vaak samen met bijv Kirsten Boersma, Tara Fokke, Orlando Gotschin en Sven Hop. Het complex waar we trainen heeft meerdere sportafdelingen en onze hal is helemaal ingericht voor het springen met heel veel trampolines. Ze hebben hier goede camera systemen, een time of flight meter en ook het nieuwste model trampoline die op de wedstrijden wordt gebruikt: de Ultimate trampoline.

Afgelopen jaar heb ik mijn KNGU trainers niveau 3 diploma gehaald en ik geef nu elke dinsdagavond samen met Mirjam Snikkers training aan de opleidingsgroep, dit is een leuke talentvolle groep.

Ik studeerde aan de Hanzehogeschool in Groningen Sport, Management en Gezondheid, deze studie wou ik graag voortzetten nu ik ging verhuizen. Na wat oriëntatie heb ik gekozen om deze opleiding te gaan vervolgen aan de HAN. Het mooie is: ze hebben een speciale topsportklas die 4 dagen in de week les hebben tussen ong half 11 en 3 uur. Wij hebben met onze kleine klas les op Papendal in Arnhem wat een erg inspirerende locatie is! K heb al veel bekende sporters in het Topsportrestaurant voorbij zien lopen.

image

Helaas kreeg mijn vader een paar maanden geleden plotseling last van gezondheidsklachten, na de zomer werd duidelijk waar dit door kwam en een angstige periode met heel veel afwachten volgde. Hij heeft een zware operatie gehad die gelukkig goed is verlopen. Nu nog een lange tijd herstellen, ik heb er vertrouwen in dat mijn sterke, positieve papa weer de oude wordt en blijft.

image

Mijn hoofd zat gedurende deze nare periode natuurlijk bij de familieomstandigheden, ik heb de 1ste WK kwalificatie daarom ook niet mee gedaan. Gelukkig is het grootste gedeelte achter de rug en merk ik dat trainen nu ook weer beter loopt en ik al best wat stapjes maak! Dit is erg fijn om te merken en dit geeft ook extra plezier. Tot nu toe ben ik blij dat ik de overstap heb gemaakt. Komende zaterdag is de 2de kwalificatie voor de WK waar ik wel aan mee zal doen. Deze wedstrijd is in België en er doen ook Belgische springers aan mee. Ik heb mijn beide oefeningen iets aangepast ten opzichte van vorig seizoen en ben benieuwd hoe deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen zal lopen!

Tot en met januari zal ik nog voor TSH uitkomen, waarschijnlijk kom ik in 2016 uit voor Flik-Flak. Ik mis Heerenveen soms natuurlijk wel, Kirsten, Joy, mn trainingsmaatjes en andere mensen. T is daarom ook heel fijn dat ik gewoon mee kan trainen als ik wil en we dan weer bijkletsen! Bijna elk weekend ga ik weer terug naar het Noorden, naar Emmen naar m’n familie of/en naar Heerenveen.

Tot zover deze update, tot snel..

Liefs Carlijn

joyy

2 gedachten over “Verhuisd naar Den Bosch, nieuwe club en school, angstige tijden en WK kwalificatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s