Overstap naar Flik-Flak Den Bosch

flikflak

Hallo allemaal,

Ik ga overstappen van club. Na de zomer zal ik volledig bij Flik-Flak Den Bosch onder leiding van Lennard Villafuerte gaan trainen.

Ik heb dit besluit genomen door meerdere factoren. Mijn spring progressie stagneerde al langere periode, mijn plezier en motivatie werden minder en ik begon daarom na te denken over de toekomst van mijn topsportcarrière. Het was óf ik moet een nieuwe stap maken of ik stap eruit.

Daarnaast liep ik tegen verschillende punten op, oa begon m’n studie in Groningen (nog) meer tijd te vragen en daardoor werd het nog lastiger om genoeg te trainen en omdat ik later vrij ben was de rest meestal al bijna klaar met trainen. Ik ben nu al meerdere jaren de oudste van de club en begon trainingsmaatjes te missen waar ik me aan kan optrekken.

Ik heb er goed over nagedacht maar de beslissing was eigenlijk al snel genomen, dit omdat ik nog niet klaar ben met trampolinespringen, ik heb mijn max nog niet bereikt.

Wel raar om straks niet meer in Heereveen te zitten, als klein meisje van 8/9 jaar had ik mijn eerste turntraining in Heerenveen. Na een proefperiode mocht ik blijven en toen ik 12 jaar was ging ik in Heerenveen bij een gastgezin wonen omdat het op en neer reizen naar m’n woonplaats Emmen in combinatie met de vele trainingen hier toe leidde. De laatste groep van de basisschool heb ik toen ook in Heerenveen gedaan. Door een vervelende blessure was de droom om een goede topturnster te worden inmiddels veranderd in een goede toptrampolinespringster worden. Mijn trainster Kirsten Kappetein heeft mij een hele goeie basis gegeven en we hebben samen mooie (sport)momenten beleefd en bereikt! Hier ben ik erg dankbaar voor. Dit was ook niet gelukt zonder de hulp en steun van m’n clubgenootjes en het hele team erom heen.

De middelbare school heb ik ook in Heerenveen gedaan en later ging ik daar op mezelf wonen met m’n beste vriendin Joy Goedkoop. Ik heb veel contacten, kennissen en vrienden hier en die zal ik minder gaan zien. Helemaal afstand van Heerenveen zal ik niet doen, ik blijf altijd verbonden met de plaats en club waar mijn carrière is begonnen.

Daarnaast zal ik Groningen, waar ik mijn studie volg ook erg gaan missen. Een erg leuke stad en een school waar ik altijd met veel plezier naar toe ga. Maar vooral de toffe mensen, docenten en klasgenoten zal ik missen, bedankt voor jullie begrip, steun en lol!

Ik kijk er naar uit om bij Den Bosch te gaan trainen, een nieuwe omgeving, Lennard Villafuerte als nieuwe trainer en nieuwe trainingsmaatjes, hopelijk brengt me dit  mooie sportieve momenten. Ik zal mijn Sport, Gezondheid en Management studie in het zuiden gaan voortzetten en ga daar dus ook wonen. Ik stap een hele nieuwe wereld in, een uitdagend avontuur..!

 

“Sometimes the hardest thing and the right thing are the same”

~

11180272_942019459171299_979958842_n

6 gedachten over “Overstap naar Flik-Flak Den Bosch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s