Turngala Leek

IMG_1200.JPG

Hallo Allemaal!

Afgelopen zaterdag hebben Kevin Suurd en ik samen meegedaan aan het Noordelijke Turngala in Leek. Dit was een ongelofelijk leuke ervaring! We sprongen twee shows op één dag. Er waren verschillende bekende namen uit de Nederlandse gymwereld aanwezig: Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Celiné van Gerner, Wyomi Masela, Noël van Klaveren, Vera van Pol. Ook acro, ritmische en dans groepen, rhönrad, Renske Endel met tissuesacts, turndemo’s en wij met de trampoline. Het werd bij elkaar gepraat door Erik Boonstra en Hans van Zetten.

De eerste show begon om half 3, wij waren na de pauze aan de beurt. Ik droeg een soort showpak, een turnpak met lange pijpen eraan vast in het zwart met wat gekleurde lijnen. Kevin had een bijpassende broek en shirt. Aangezien Kevin in Groningen traint, ik in Heerenveen maar we beide uit Drenthe komen hadden we dit element ook in de act verwerkt met shirts en een wimpel.

IMG_1222.JPG

Foto van GymPOWER

De eerste show was nog wel spannend om te doen, onthouden we de volgorde? Lopen we gelijk met de muziek etc? Gelukkig konden we in de ochtend nog repeteren want het licht was natuurlijk heel anders en best donker. De show ging goed, nog niet perfect maar het was genieten! Wat een applaus kregen we zeg! Nadat onze act van 6 minuten was afgelopen waren we wel uitgeput, zo veel achter elkaar springen was conditioneel en lichamelijk erg zwaar.

Na de show kwamen alle deelnemers tegelijk nog de vloer op voor de Grand Final. Op het beweegplein werden later handtekeningen uitgedeeld en op een gegeven moment kregen Kevin en ik het ook erg druk haha!

IMG_1221.JPG

Tussen de twee shows gingen we warm eten, wat uitrusten en chillen. Leuk om zo ook de andere deelnemers een beetje te spreken. Gelukkig konden Joska en Melissa er ook zijn om ons te helpen als vangers, bedankt!

De tweede show om half 8 ging echt het best, geen foutjes gemaakt en het publiek reageerde nog enthousiaster. Dit was echt heel gaaf! Na de act moesten we weer even bijkomen en afkoelen. Na de tijd weer handtekeningen uitgedeeld en hier leek geen eind aan te komen haha! Erg leuk. Ook werden we nog geïnterviewd door Podium TV. Nadat alles klaar was de trampolines weer opgeruimd en waren we rond 12 uur weer thuis. Er waren in totaal meer dan 4 duizend geweest, woo! Ook nog een aantal bekende gezien:) Het was erg leuk om aan zo’n mooie en succesvolle show mee te doen en we hebben erg genoten van alles!! Wanneer is de volgende demo?!?!

Zie hier het filmpje van onze act tijdens het Turngala Leek:

Liefs Carlijn

IMG_1231.JPG

 

Nog meer actie foto’s van Jan de Koning: http://www.koningfoto.com

carl6 carl8

carl7 carl13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s