Individueel Goud bij Kiepenkerl Cup @ Duitsland

Nottuln/Emmen – Tijdens de internationale Kiepenkerl Cup 2013 in de Duitse stad Nottuln slaagde de Emmense Carlijn Blekkink (18) het goud te veroveren bij de senior dames in de hoogste klasse.

De trampolinespringster van Sportstad Heerenveen noteeerde 47,655 punten voor haar finale-oefening. Na een sterke verplichte en keuzeoefening bereikte Carlijn als 2e de finale In de finale gaan de punten op nul en heeft iedereen een nieuwe kans. Carlijn wist het hoofd koel te houden waar andere springsters in de fout gingen. Het wedstrijdseizoen is hiermee goed begonnen. Een mooie opsteker in de loop naar de Jeugd WK in Sofia.

In oktober wordt deelgenomen met het team van TSH Heerenveen aan de strijd om de Golden River Cup in Beveren, België. Begin november zijn er de nationale teamwedstrijden in Alkmaar en Zoetermeer. Dit alles ter voorbereiding op de Junioren WK 14-17 november 2013 in Sofia, Bulgarije. Het is het laatste jaar dat ze aan de junioren WK mag deelnemen. Ze zal zowel individueel als synchroon met Romana Schuring, Haarlem, voor Nederland uitkomen.

Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s