3e plaatsingswedstrijd in Goes

Gelezen op site van TSH:

Op zaterdag 28 mei sprongen de A-trampolinespringers van TSH hun derde plaatsingswedstrijd in Goes. ’s Ochtends werd begonnen met synchroonspringen. Jens Kees en zijn partner Kevin Suurd van DSF Hoogezand sprongen een goede wedstrijd. Alledrie de oefeningen, met een mooie synchroniteit, werden hoger beloond dan die van de concurrentie. Uiteindelijk haalden Jens en Kevin liefst 5 punten meer dan de nummer twee. Het optreden werd dan ook terecht beloond met de gouden medaille.

Jens Kees en Carlijn Blekkink sprongen ’s middags beiden in het derde blok hun individuele wedstrijd. Het lukte trainster Kirsten Kappetein prima om bij 2 trampolines tegelijk te zijn om beide springers te begeleiden. Het doel van de wedstrijd was voor Carlijn Blekkink een keuze oefening met een moeilijkheid van 11.0 uit te springen. Dat lukte. Er werden nog wel enkele kleine foutjes gemaakt. In de tweede keuze oefening landde Carlijn na haar laatste sprong op de mat, dit betekende drie punten aftrek. Het kostte haar de gouden medaille, ze kreeg zilver omgehangen. Na drie plaatsingswedstrijden is Carlijn individueel op de derde plaats geeindigd en synchroon op de zevende plaats. Carlijn gaat zich voorbereiden op het NK. Ze doet zowel mee aan de individuele als aan de synchroonwedstrijd. Carlijn springt de synchroonwedstrijd met Bo Bet van Triffis uit Alkmaar.

Jens Kees startte de individuele wedstrijd met een hele goede verplichte oefening. Hij scoorde maar liefst 39.735 punten. Jens kon zijn keuze oefeningen niet zoals gepland afmaken. Hij eindigde uiteindelijk op de 5e plaats. We zien Jens terug op het NK op 25/26 juni 2011 in Oss in de individuele en de synchroonwedstrijd.

Het NK is tevens een tweede kwalificatiemoment voor de World Age Group Competition Trampoline wedstrijden die in november 2011 in Birmingham gehouden worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s