Flower Cup Aalsmeer 2011

Logo

 

Hallo allemaal,

Hier t verslagje van de Flower Cup in Aalsmeer. Een heel mooi en groot toernooi!

En wat voor een wedstrijd: 375 springers uit maar liefst 14 landen, waaronder hele sterke delegaties uit Groot Brittannië, Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten en zelfs deelnemers uit landen als Letland, Mexico en Puerto Rico. 2 jaar geleden deed ik voor het eerst mee.

Ook 5 springers uit Lafayette, Louisiana waar wij vorig jaar februari op stage zijn geweest, waren in Aalsmeer. Was super hen weer te zien. Savannah had in 2009 de wedstrijd gewonnen bij de junioren en dit jaar won ze al bij de senioren. Super! Ookxc2 Hunter stond in de finale en werd 5e.

Vrijdag ochtend hebben Jens&ik nog getraind bij Triffis in Alkmaar, daar trainden de Amerikanen ook al. Die avond hebben we getraind in de wedstrijdhal zelf, om 5 uur was het super druk!
Om half 8 gingen wij trainen, het was toen veel rustiger. We sliepen bij t zelfde gezin als 2 jaar geleden, dat was gezellig met Bente en Robin bleef ook slapen. Melissa was ook mee als trainster, dat was leuk.

In mijn klasse hebben 83 meiden tot 17 jaarxc2 meegedaan. Ik was ’s middags om 14.30 uur in de eerste groep ingedeeld. De verplichte oefening ging goed, ik sprong hoger als bij de Niederrhein Cup, dus hogere time of flight. De keuze oefening ging ook goed. Ik moest 1 sprong aanpassen: in plaats van een dubbel gehoekt achterover deed ik schroef waardoor de moeilijkheid geen 11.0 maar 10.5 werd.

Nadat alle 83 meiden hadden gesprongen bleek dat ik 19e was geworden. Natuurlijk ging ik voor een finale plaats maar dat zat er vandaag niet in, ik was blij met mijn uitgesprongen wedstrijd.
Van tevoren had ik niet verwacht op deze plek te eindigen, maarxc2 ik moet zeker trainen op mijn time of flight!

XX Carlijn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s