Nominatie voor sportploeg van het jaar 2010 gemeente Emmen

EMMEN – In Eden Hotel Emmen wordt op zaterdag 22 januari 2011 voor de tiende keer de sportverkiezing van de gemeente Emmen gehouden. De organisatie heeft de namen van de genomineerde sporters en verenigingen bekend gemaakt.

In de categorie sportman zijn Frank Heijne (fietscrossen), Roel Boomstra (dammen), Tonnie Heijnen (tafeltennissen), Tijmen Eising (wielrennen) en Gert Jan Bosman (veldrijden) genomineerd. Samantha Middeljans (tai-boxing) moet het in de categorie sportvrouw opnemen tegen Nadieh Grooten (judo), Brenda Jeurissen (judo), Loxefs Abbingh (handbal) en Rianne Zwiers (boksen).

Devi Sentrop (wakeboarden) kruist in de categorie sporttalent de degens met Kevin Lek (triathlon), Rick Folkers (motorcross), Nick Geerling (fietscross) en Jitse van der Valk (turnen). Het damesteam van Hurry Up (handbal), het damesteam van E&O (handbal), het voetbalteam van Klazienaveen, de turnploeg van E&O en de trampolinespringers Carlijn Blekkink en Dominique Katoen doen een gooi naar de titel sportploeg van het jaar.

LTC Emmen (tennis), Emmen '95 (volleybal), De Sperwers (atletiek), De Kikker (zwemmen) en WSV Emmen (wielrennen) zijn genomineerd voor de categorie sportvereniging. Tot slot zijn vijf sportvrijwilligers genomineerd: Henk Scholten (VV Emmen), Hans Schiphouwer (biljartcompetitie Zuidoost-Drenthe), Gea Pol (De Treffers), Martje Stoker (DOS handbal) en Henk Kerkdijk (SC Angelslo).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s