TSH 3de met NK Clubteams 2010

Zaterdag 11 december was dan in Oss de finale van de clubteamwedstrijden. Er hadden zich 6 teams geplaatst voor dit NK. 1 team moest nog afvallen voor de laatste oefening.
Ons team bestond uit Dominique, Catalina, Jens en ik. Ingrid is geblesseerd en daarom deed Catalina mee. Ingrid, nog beterschap! Catalina had een jaar niet gesprongen maar heeft een goede wedstrijd gedaan.

IMGP7193 1

We begonnen met de verplichte oefening. Ik sprong als laatste springer van TSH. Punten: 26.70, zonder extra moeilijkheid. Een nieuw PR! 🙂
Daarna de keuze oefening. Deze oefening moest ik iets aanpassen, ik deed baby ipv rudy op het einde,maar dat was een goeie oplossing.  MH was 9.6, punten 31.30.

Toen was het afwachten of we de finale hadden gehaald. Ja, hoor, we gingen als 4e team de finale in!
In de finale gaan dan alle punten weer naar 0, iedereen heeft gelijke kansen met 1 keuze oefening te springen door 3 springers. Er was besloten dat Catalina niet mee zou doen. Het team van Heerenveen bestond zodoende uit 3 springers uit Emmen, haha. IMGP7196 1

Eerst ging de 3e springer Dominique, dan de 3e springer van de andere teams, en dan de 2e springer Jens en de 2e springers van de andere teams tot de laatste springer aan de beurt is.
Ik moest mn oefening aanpassen en deed 2x streksalto dus ik had maar 8,8 mh. Punten 30.40.
Alle 3 springers uit Emmen hebben de oefening uitgesprongen, top!

Omdat van ProPatria en Triffis 2 een springer de oefening niet kon uitspringen, wisten we dat wij de 3e plek behaald hadden.
We waren  blij toen omgeroepen werd dat TSH de 3e plaats behaald had! Triffis 1 werd Nederlands Kampioen en Hoogezand werd 2e.
Wij hadden er niet op gerekend, en daarom was het extra leuk 🙂
Een mooi einde van 2010! dit was namelijk de laatste wedstrijd dit jaar.
IMGP7199 1 

IMGP7206 1 

Het was een mooi NK. Goed georganiseerd met opmars, podium, bloemetje, overwinningstune enz.

Ik ben blij dat oefeningen springen even niet meer hoeft, we gaan lekker nieuwe elementen uitproberen, het duurt even voor we weer wedstrijden hebben. Nog een weekje school, dan een weekje alleen ochtendtrainingen en dan lekker: een hele week HELEMAAL VRIJ! Geen school, geen trainingen. Even andere dingen doen, daar ben ik aan toe!

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en alvast een heel goed 2011!

Groetjes, Carlijn

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s