WAGC World Age Group Competition

IMGP7157 1        
Helaas is Carlijn is er tijdens haar wedstrijd donderdag op het Jeugd WK in Metz niet in geslaagd haar oefening uit te springen.
Een grote teleurstelling.
De eerste 8 sprongen gingen heel goed, met de 9e sprong belandde ze op de mat, wat einde oefening betekent.
Een paar wekend geleden in Milaan sprong ze dezelfde oefening, toen ging het heel goed en haalde ze de 1e plaats. Het was de bedoeling diezelfde oefening met MH 11.0 weer te springen in Metz. Iedere springer op de Jeugd WK mag maar 1 oefening springen, het is dus echt een alles of niets wedstrijd. Normaal gesproken begint de wedstrijd met een verplichte oefening. Door het groot aantal deelnemers aan het WK (650 sporters uit 34 landen) is het niet mogelijk in 4 dagen iedereen 2 oefeningen te laten springen. Dus je hebt 1 kans om te laten zien wat je kunt, en als het niet lukt dan is het …. balen.

Carlijn eindigde op de 58e plaats. Carlijn, je mag trots zijn aan zo'n groot evenement mee te mogen doen. Het was vast een super belevenis, zo'n hele week met zo'n grote groep springers. Volgend jaar nieuwe kansen, we komen dan graag weer naar je kijken op het jeugd WK in Birmingham!
Trampolinespringen is een sport van vallen, weer vallen en weer opstaan! Er komt wel weer een kans, je blijft onze topper!

Papa en mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s