Vakantietijd

Vakantie Hallo Iedereen,

Even nog een berichtje voor de zomervakantie.
Ten eerste : Ik ben over! =D
Vorige week vrijdag moesten we het rapport ophalen, ik had 1×5, 2×7 en de rest 6en.
Ik was daar blij mee, het was een erg moeilijk jaar! veel weg geweest, en dan weer ingehaald, lessen gemist, toetsen inhalen.. pff. In het begin van het jaar had ik nog 4 onvoldoendes en nu nog maar 1tje op natuurkunde!Ik moest dit jaar ook een profiel kiezen en ik ga na de vakantie E&M doen in havo 4.

Ik ga ook naar een andere school! Nouja, ik blijf wel bij OSG Sevenwolden, maar dan een andere locatie, namelijk het CTO/Talentenacademie ín sportstad! Dat is een speciale school alleen voor topsporters, het is veel zelfstudie, maar je mag zelf weten wanneer je toetsen maakt en je hebt geen huiswerk, dat is wel een stuk relaxter! Maar ik vind het ook wel jammer dat ik dan niet op het Fedde Schureplein blijf.
Ze hebben net een nieuwe school gebouwd waar ze na de vakantie in zouden gaan, maar natuurlijk ook m'n vrienden zal ik missen. Maar ik heb nu wel meer tijd buiten school en trainen om af te spreken natuurlijk, haha 😉

Deze week is de laatste week trainen, de laatste tijd zijn we veel bezig met nieuwe sprongen en vooral combinatie's ! Dat gaat goed, en vind ik leuk om te doen!
Deze zaterdag gaan we met de camper op vakantie naar Frankrijk en Spanje, de heenweg blijven we nog een paar dagen in Parijs. We blijven ook 1 week samen met vrienden op dezelfde camping! 🙂
Ik heb er erg zin in, even lekker vakantie! dan kom ik daarna uitgerust terug zodat ik weer hard kan trainen voor het volgende seizoen!

Het was dit seizoen een super wedstrijdseizoen voor mij!
en het NK was daarvan een geweldige afsluiting!

ALLEMAAL EEN FIJNE VAKANTIE!! 😀

xd7xd7xd7- Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s