Op naar het (Jeugd) EK in Bulgarije!

Hee allemaal,

We zouden zondagochtend eigenlijk dus gaan vliegen maar dat ging niet door door de vulkaanuitbarsting in IJsland! Toen zijn alle EK springers naar Den Bosch gekomen om te overleggen en om te trainen. Eerst leek het erop dat als het vliegtuig niet ging dat we dan thuis bleven, gelukkig is er een (oud-Ajax)-bus geregeld en vertrokken we daar maandag om half 7 mee, opweg naar Varna.        Een lange reis, maar we gingen!

De eerste dag hadden we van half 7 tot half 1 s’nachts gereden, s’avonds bij een pizzeria gegeten in Oostenrijk, we sliepen toen in een hotel in Boedapest, ik samen op een kamer met Denise & Romee. De volgende ochtend ontbijten en weer terug de bus in, de reis was best gezellig en daarom ging de tijd redelijk snel. We stopten onder weg best vaak om even naar buiten te gaan. Er waren 2 busschaffeurs die elkaar afwisselden. Ook hebben we onderweg ergens in Hongarije geloof ik een uurtje stil gestaan op de snelweg, ze waren met de weg bezig!

De 2de reisdag na het ontbijt om 10 uur weer in de bus en om half 6 s’nachts waren we eindelijk in Bulgarije! Totaal 37 uur gereden door Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Servie, Hongarije en Bulgarije, een kleine wereldreis, haha, pff als je er zo aan denkt dan denk je die reis moet vreselijk lang en slopend moet zijn geweest maar s’avonds kregen we een slaappilletje dus konden we ’n beetje slapen.

Eenmaal aangekomen om half 6 s’nachts in Varna hadden we een korte nacht want de volgende dag moesten we alweer trainen! Het UEG had gesloten de wedstrijd 1 dag later te beginnen zodat iedereen op tijd Varna kon bereiken. Er waren slechts 2 landen die niet zijn gekomen naar het EK. Het is trouwens ook een uur later in Bulgarije.

Woensdag hadden we training in de hal, eerst in de aparte warming-up hal en 3 kwatier later in de wedstrijdhal. De training ging erg goed na zo’n lange reis! Met de bus weer terug naar het hotel en daar avond eten en slapen, donderdag was de Individuele wedstrijd al!

Liefs Carlijn

Imgp5925_5 de trampolinehal

Jek_156 de wedstrijdhal

Jek_024 een stukje trainingshal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s