Individuele wedstrijd dag EK Bulgarije!

Hee mensen in Nederland,

Vandaag was de wedstrijddag!
Eerst was de opening en ze hadden besloten dat Rutger en ik de Nederlandsevlag mochten dragen met de opening! Dat was erg leuk, ik had het bordje vast en Rutger liep achter mij met de vlag.
Er traden bulgaarse kindjes op in klederdracht samen met acro’ers, dansers en muzikanten.
We moesten pas s’middags springen, voor ons hadden Carmen&Kirsten en Orlando&Fernando hun synchroonwedstrijd. We hadden nog 3 pakjes van Nederland gekregen met lange mouwen, erg mooie, met heeel veel glitters, ik ben er erg blij mee!

Met de wedstrijd zaten we in de 4de groep samen met duitsland en spanje.
Eerst hadden we inspringen in de warming-up hal en later nog 1x one touch van 30 seconde in de wedstrijdhal. Het inspringen in de warming-up hal ging wel oké, het is dan wel weer even wennen op de trampoline in de wedstrijdhal, daar zat wel verschil in.
Als eerst verplicht! Die ging wel redelijk, m’n punten waren 24,20.
Toen keuze; ik heb hem uitgesprongen, maar ik deed salto gehoekt ipv dubbel gehoekt want ik stond dicht bij de rand, en met sprong 10; rudy deed ik gehurkt ipv gestrekt. Ik was daar niet helemaal tevreden mee want ik weet dat ik beter kan! Cijfer: 29,20.

Ik was deze wedstrijd helemaal niet zo zenuwachtig en zat niet zo lekker in de wedstrijd als normaal.
Ik was meer met de dingen om me heen bezig en niet zo gefocust, ik weet niet zo goed hoe dit kwam, misschien van alle indrukken van m’n eerste EK, maar toch was ik een beetje teleurgesteld.
Ik ben 36 geworden van de 60.
De rest van het juniorenteam had het goed gedaan, Romee moest haar oefening ook aanpassen maar we hadden wel alles uitgesprongen! Het was nog spannend want we stonden lang op de 5de plek met het team, je kon je namelijk ook nog plaatsen voor de teamfinale’s waar er maar 5 door gingen!
Uiteindelijk zijn we 7de geworden, geen finale dus maar het was toch een goed resultaat in een sterk deelnemersveld. M’n moeder en tante waren dus ook wezen kijken, wat ik erg leuk vond!

S’avonds weer 10 min. terug met de bus naar het Hotel, het hele hotel zat vol met springers uit heel veel verschillende landen. S’avonds weer eten en naar onze kamer slapen, ik sliep weer met Suzanne op de kamer. Morgen is de Synchroon wedstrijd! Ik spring met Denise Liefting (Triffis Alkmaar). Ik heb er erg zin in, revanche van vandaag want ik weet dat ik het beter kan!

xxx Carlijn

Jek_034 met de opening van het EK!

Jek_037

Imgp5955_4 Toen stonden we nog 5de..;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s