5de plaats in EK synchroonfinale Bulgarije!!

Hee iedereen:hollandflag:,
Vandaag was de synchroon finale! Ook weer s’middags, de senioren Carmen&Kirsten hadden na ons ook synchroonfinale! S’ochtends ontbijten in het hotel en klaar maken voor de wedstrijd, de rest ging nog even zwemmen in het binnenbad in het hotel.

Op naar de wedstrijdhal, we hadden nog even gekeken bij de tumbling & dubbelmini finale’s.
Toen warming-upen in de trainingshal en inspringen op de trampoline’s. Het was een zonnige dag en best heet in de trainingshal, in de wedstrijdhal gelukkig niet!
Alle synchroonfinalespringers werden opgeroepen achterin de hal en werden klaargezet voor de opmars, voor de jury werden onze namen opgezegd en moesten we uitstrekken.
Toen nog 1x one touch en de wedstrijd was weer begonnen. We hadden ons als 6de geplaatst en ze begonnen met nummer 8 dus we waren als 3de aan de beurt. De oefening ging weer erg goed! nog beter dan in de voorronde, we hadden dan ook een hoger cijfer: 41,70 we stonden toen nog 2de, later nog best lang 3de maar de beste 2 moesten nog komen! We zijn ten slotte 5de geworden! 1 plaats hoger als de voorronde en meer punten! :hollandschmink:
5de van heel Europa, daar waren we heel blij mee! Nog een roos van m’n moeder en tante gekregen en toen hadden naar de individuele finale’s gekeken van de junioren en senioren, erg spectaculair!

S’avonds weer met de bus terug en klaarmaken voor het banket! Het begon om 9 uur met eten en elk land kreeg wat kado’tjes. Best veel mensen waren in gala en er was een soort dj met muziek. Ze hadden er een dansvloer neergelegd van 5cm hoog die hol was, dus op het eind zaten er best veel gaten in haha.
Het was een leuk feest en om ong 1 uur moesten we naar boven, toen was het feest nog niet afgelopen, we hadden nog even gepraat en toen waren we in slaap gevallen.

De volgende dag alles inpakken en om 12 uur naar het vliegveld in Varna rijden, want we gingen met het VLIEGTUIG weer terug naar Nederland. Ik wou opzich nog wel langer blijven haha.
Eerst 1xbd vliegen naar Budapest en daar overstappen en toen nog 2xbd uur naar Nederland vliegen, de reis ging erg snel, zeker vergeleken met de heenreis met de BUS haha!

Om kwart voor 8 waren we geland in Nederland, koffers gepakt en afscheid van iedereen genomen, het was een erg leuke week en ervaring met een gezellige groep! Ik wil dit zeker nog vaker meemaken!:hollandyell:
Ik had nog een t-shirt gekocht van het EK en je kon gratis posters pakken.Toen ik thuis kwam kreeg ik nog een boeket bloemen van de KNGU thuisgebracht, bedankt daarvoor!

Bedankt voor alle aanmoedigen en berichten&reactie’s ! Erg leuk!

Een gedachte over “5de plaats in EK synchroonfinale Bulgarije!!

 1. Gefeliciteerd Carlijn met jullie 5e plaats.
  Ben super trots op jullie.
  blije ouders van Denise.

  ps zet je de filmpjes van het synchroon ook op je site?
  Ben wel nieuwsgierig.

  groetjes Gerda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s