Stage Den Bosch + 5de plaats Cup of Flanders!

Imgp5712 Hee Allemaal,

Hier het verslag van de afgelopen week: Stage in Den Bosch + wedstrijd Cup of Flanders in België-Gent!

Zaterdag 3 april hadden we de 3de plaatsingswedstrijd, voor dat verslag zie eerdere berichten. Die zondag erna gingen we direct naar Den Bosch om te trainen. We sliepen in de sportlocatie van Flik-Flak. Op het JEK gaan we ook synchroon springen dus we moesten even kijken welke paren er gevormd werden. Ik ga met Denise Liefting van Triffis synchroon op het Jeugd EK. Ze springt wat hoger dus ik moet goed afzetten. ‘k was ook gevallen op m’n rug/nek maar daar had ik later niet meer last van. S’avonds gingen we met de meeste senioren bij een chinees eten!

Maandagochtend gingen we om 9 uur trainen. In Den Bosch staan 2 4×4 trampoline’s, die zijn er ook op het EK. Normale trampoline’s zijn 4×6. 4×4 springt hoger dus dat was nog wel even wennen. (4×4 is de afstand tussen de gaatjes van het springdoek)
Tussen de middag een beetje relaxen.Op de middagtraining moesten we 5 verplichte en keuze oefeningen uitspringen, dat was gelukt, ook nog synchroon trainen. S’avonds gingen we weer met de senioren eten, nu in het sport/slaapcomplex. Ook hadden we gebowld, dat was leuk, ik was gedeeld 1ste geworden haha. Wij (de junioren) trainden niet tegelijk met de senioren meestal was het ervoor of erna.

We hebben ook een heel kledingpakket van Nederland gekregen: 2 trainingspakken, een jas, tas, 3 turnpakjes & broekjes, 2 polo’s & t-shirts. Dat is echt cool! En de wedstrijdpakjes die krijgen we nog.

Dinsdagochtend om half 9 trainen, weer synchroon en basis trainen. Tussen de middag gingen we naar het huis van Fernando &Orlando die wonen daar samen met nog meer springers. Om 2 uur weer trainen: weer 5 verplicht en keuze. Dat ging goed! Op het einde deed ik nog een paar keer dubbel 1 xbd in de kuil, maar met de laatste keer klapte m’n enkel dubbel, dat deed best wel pijn dus ik heb maar even geijsd.
S’avonds gingen we naar een Wok restaurant, een hele grote, dat was weer erg gezellig en lekker.

Woensdag ochtend gingen we nog naar de stad, we hadden allemaal dezelfde sjaal gekocht enz.
Om 12 uur gingen we in een busje naar België rijden voor de Flanders Cup.
Daar eerst naar het hotel gegaan, ik sliep met Suus op een mooie kamer. Daarna getraind, het was een grote atletiekhal. Voor de senioren was het een World Cup, er was ook Tumbling en Dubbel-mini.

Donderdag was de wedstrijd voor ons! Ik moest in de 1ste groep als 4de. Het was een mooie wedstrijd, goed geregeld en we moesten oplopen op muziek enz. Verplicht was netjes: 24,00
Keuze ging ook wel goed, nog een paar kleine dingetjes die beter konden. 31,40 Na de 1ste groep stond ik nog 1ste haha. Toen iedereen klaar was stond ik 3de en dat betekent finale! 😀
Daar was ik blij mee, ik had nog nooit in een internationale finale gestaan! De finale was zaterdag.
Alle junioren (Rutger ook) hadden de finale gehaald! Romee als 1ste, ik als 3de, Suzanne als 5de en Denise als 7de.

Vrijdag hadden we bij de World Cup van de senioren gekeken, dat was echt cool! Jason Burnett was er ook, hij was 2de op de Olympische spelen en heeft de hoogste moeilijkheid op z’n naam staan. Rea Lenders had de finale gehaald! Tussen de middag en s’avonds aten we altijd bij de sporthal, het was best lekker.

Zaterdagmiddag bij Synchroon finale gekeken: Carmen Verstraten & Kirsten Boersma hadden de finale gehaald en Orlando & Fernado ook. Carmen & Kirsten waren 3de geworden, de heren waren gevallen. Rea gevallen in de finale. Wij waren s’avonds pas om half 8 aan de beurt!
Eerst nog getraind en toen opmars, je naam werd opgenoemd en je moest uitstrekken.
Toen one touch en toen begon de wedstrijd, ze begonnen bij nummer 8 en eindigde bij nummer 1, ik was dus bijna als laatste.
Ik was wel een beetje zenuwachtig maar m’n oefening ging goed! Uitgesprongen en zelfs een Nieuw punten record!: 32,40! Internationaal zelfs, het was 1 punt meer als in de voorronde, ik was als 5de geëindigd en daar was ik blij mee! Suzanne was 2de geworden, Romee net 4de en Denise 7de.

Het was een leuke week, veel geleerd en een leuke groep!
Deze week nog even naar school en dan zondag gaan we naar het EK IN BULGARIJE!!!
Ik heb er erg zin in, hopelijk kan ik een blog bij houden in Varna dus hou m’n site in de gaten!

Liefs Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s