Succesvolle 3de Plaatsingswedstrijd in Goes

Imgp5681_1 Hee,
Gister hadden we de 3de Landelijke Plaatsingswedstrijd in Goes,  je kon ook punten verdienen voor het Jeugd WK.
We waren vrijdagmiddag al naar Goes gereden en zijn s’avonds de stad in geweest om wat te eten. We sliepen bij een bed & breakfast, de volgende ochtend kregen we daar een lekker ontbijt en op na de wedstrijd.

Eerst was synchroon aan de beurt, ik spring met Dominique, we moesten om 9 uur inspringen, dat ging wel  goed.
We waren als 9de aan de beurt, eerst verplicht: ging goed synchroon, mijn oefening kon nog wat netter. Toen 1ste keuze: je kon elkaar niet zo goed horen dus je wist niet echt of het goed synchroon ging maar toen we terug keken op de film was het best goed, Dominique haar laatste sprong was beetje afgehurkt maar wel geteld. De laatste keuze-oefening ging erg goed!
We zijn 2de geworden en hebben 2 WK punten bijverdiend! We hebben er nu 4 totaal ! Voor de kwalificatie moeten we er 3 hebben dus dat hebben we gehaald, maar op het NK is nog een kans dus  er kan nog van alles gebeuren.

S’middags was individueel, gelukkig hoefde ik niet zo lang te wachten als in Hoogezand want ik was als eerste aan de beurt! We hadden maar 2 inspringbeurten en ik had nog niet alles ingesprongen dus dat was niet zo fijn. Maar verplicht ging goed : 25.00 punten.
Toen 1ste keuze, omdat ik niet alles kon inspringen was dat natuurlijk niet zo fijn maar toch ging m’n oefening wel redelijk, ik heb wel beetje aangepast want ik sprong salto gehoekt ipv dubbel gehoekt. Cijfer: 31.10, de limiet is 31,50 dus net niet gehaald. Voor de 2de keuze was er wat met de trampoline aan de hand dus moest ik wachten, maar deze oefening ging het best! Ik heb daarmee ook 1 WK punt gehaald!  Cijfer: 31,70
Toen de uitslag: ik was 3de geworden, daar was ik wel blij mee! Suzanne 2 en Denise 1ste.

Imgp5689_1

S’avonds met m’n ouders bij de Griek gegeten en het laatste nachtje slapen in het Bed & Breakfast, want vandaag (zondag) gaan we naar Den Bosch want daar heb ik volgende week stage. Vandaag t/m dinsdag gaan we daar trainen.  Woensdag naar wedstrijd in Gent- België : Cup of Flanders. Wij hebben donderdag wedstrijd en de senioren vrijdag, voor hun is het een World Cup dus er komen hele goeie springers, ik heb zin om er naar de te kijken! Zaterdag is de finale en daarna gaan we weer naar huis. Ik heb zin in de stage met het (J)EK team & ik hoop dat de wedstrijd goed gaat!

Liefs Carlijn

Imgp5671_1 Imgp5677_1 Imgp5679_1 Imgp5680_1 Imgp5681_1_2 Imgp5682_1 Imgp5687_1 Imgp5689_1_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s