Verslag Trampolinestage Amerika dag 4!

Hee Iedereen, Thursday 4 February 2010
Hier het verslag van de 4de dag uit USA !
Vandaag hebben we weer 2x getraind.
S’ ochtends om 10 uur maar voor de training waren we eerst naar de School van Grant en Tate geweest! Jens, Julia en Dominique waren naar de school van het andere gastkindje Ashton geweest.
Dat was erg leuk, school bestond ong uit 30 kinderen, niet veel dus! Iedereen zat in 1 klas, behalve de hele jonge kinderen, er waren veel kamers en ze zaten allemaal verspreid. De school was gewoon een omgebouwd huis zonder tafels en stoelen en een bord, kleedjes op de grond en een paar kleine tafeltjes met werkjes erop.
We werden verwelkomt door de Lerares en kregen wat thee die niet zo heel lekker was.. =P
De kinderen waren erg zelfstandig, 2 meisjes lieten ons wat werkjes zien en ze deden voor hoe je de volume kon berekenen van blokjes, zinnen ontleden, wiskunde en biologie. Ze waren erg slim voor hun leeftijd vond ik! Een jongentje kwam uit Frankrijk en nog een uit Rusland. We waren er een uur, op het eind zaten we in een kring en moesten we ons voorstellen en over ons vertellen, en we hadden de nederlandse spullen mee genomen die we aan het gastgezin hadden gegeven om te laten zien en er over de vertellen. Ze gingen ook nog aan ons vragen stellen, onze gastvrouw Miss Dane had verteld dat ze de hele week over ons bezoek hebben gepraat, we waren nog ff op de foto geweest en toen gingen we weer trainen. De training ging bij iedereen goed! De warming-up duurt meestal 3 kwatier! Eerst warmlopen, loopvormen, rekken, acrobatische sprongen ( zoals flikflakken, salto’s enz) op de tumblingbaan. Ik vind het erg leuk om weer een beetje te turnen, alle springers kunnen hier flikflakken en salto’s op de tumbling baan, dat vind ik erg goed! Hoe zie hier trainen doet me erg denken aan m’n turntrainingen ! ze trainen ook allemaal in turnpakjes, dat vind ik ook een goeie. We zijn er nu bijna uit welke pakje we willen bestellen. Wel heb ik na al het tumblingspringen toch best wel last van mn elleboog.. ( voor de mensen die het niet weten, ik ben gestopt met turnen omdat ik geopereerd aan mn elleboog en het te erg beschadigd was) Maargoed, nu ben ik dus overgestapt naar trampolinespringen. Na de training hadden we geluncht bij een trainster van de kleintjes Caroline. We hebben haar geleerd te tellen in het Nederlands, het klinkt heel anders als Amerikanen dat zeggen vooral met de ggg, haha. Daarna zijn we met zn allen naar ons gastgezin gegaan, daar hebben we geskyped, GTST terug kijken (duhh) en polen (biljarten). Weer trainen en die training ging weer goed! Vandaag was de beste trainingsdag van de week. Zaterdag op de wedstrijd ga ik ook synchroon met Dominique, op de training ging het best goed! Jens gaat met Milo synchroon, ook dat gaat best synchroon. Iedereen was al bezig met het klaarzetten van stoelen en verplaatsen van toestellen voor de wedstrijd van zaterdag, als ouders hier niet meewerken aan het voorbereiden van een wedstrijd in welke vorm dan ook moeten ze $50 betalen. We hebben ook nog een paar meisjes en 1 jongentje hoi & doei geleerd, dus elke keer als we hun zien zeggen we hoi ! en als we weg gaan doei, behalve de mensen in Friesland haha. Na de training zijn we naar Dimitri’s huis gegaan om te avondeten, we hadden nog een DVD gezien van Dimitri toen hij sprong, hij was echt super goed en sprong ook heel mooi.
Na het eten hadden we veel lol met iedereen en vooral Grant en Tate. Toen gingen we weer naar ons huis, de hele week zijn we nog niet eerder als kwart voor 10 op bed geweest! Maar gelukkig hoefen we pas om 10 uur te trainen.
Deze avond sliepen Jens en Julia ook bij ons, Jens op de kamer bij Milo & Grand en Julia moest bij Tate. maar zij had het anders bedacht, op het eind sliepen Ingrid, Julia en ik in 1 bed, en het bed was niet zo heel groot, maar het was wel gezellig, haha. Ook hadden we s’ avonds nog gezichtsmasker op gedaan dat vond Julia ook erg grappig. We hebben deze week best nog wel spierpijn gehad, Ingrid, Jens en ik van het tumblingspringen met flikflakken enzo en Milo meer van het rekken whaha.
Dat was het verslag van de donderdag weer! Blijf ons volgen tot de laatste dagen!
Byeeeeee Carlijn en de rest !

xxxx
Foto’s komen later.
PS: bedankt voor alle leuke reactie’s !!!

Een gedachte over “Verslag Trampolinestage Amerika dag 4!

  1. Heey Carlijn,
    volgens mij ben je nu nog online op het web-log, de tekst van de laatste zin is veranderd tenminste hahah. spierpijn??? wat is dat?
    Succes morgen met de wedstrijd voor alle 6 Hollanders 🙂
    Doe iedereen de groeten !
    Daddy, mama en Alex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s