Trampolinestage USA dag 5 !

Hee Allemaal,                                                         Friday 5 February 2010

Vandaag hoefden we maar 1x te trainen, pas om 11 uur s’ochtends.

Julia sliep dus bij ons in bed en halverwege de nacht is Ingrid ergens anders gaan liggen, hoewel we dus konden uitslapen waren we best nog op tijd wakker. We hadden muffins als ontbijt, erg lekker.

S’ ochtends zijn wij er alleen met Savannah, normaal traint zij maar 1x per week 2x in de week, maar omdat wij er zijn traint ze ook elke dag 2 x behalve op de woensdag & vrijdag net zoals ons. Ze is heel aardig en goed. Alle mensen hier in Amerika zijn gastvriendelijk en als we in de hal komen zeggen ze altijd hallo.
We begonnen weer aan de lange inleiding en toen op de trampoline. Basis + stukjes oefeningen en hele oefeningen. Halverwege de training kwam Dominique niet goed terecht en had ze last van haar voet. Waarschijnlijk doet ze morgen niet mee, dat is jammer, dat betekend dus dat we ook niet synchroon kunnen. Na de training gingen we weer shoppen in de mal waar we een paar dagen geleden ook waren, ik heb nog een kadootje voor mn broertje Alex gekocht en ik voor me zelf nog wat. Ik moest wel geld overhouden om het pakje te betalen, ik ben er ondertussen uit welk pakje ik neem, maar die hebben ze niet op voorraad dus hij komt 6 weken later en dan neemt Dimitri ze mee naar een wedstrijd in Duitsland!

Om 4 uur gingen we nog even naar de Gym, want we hadden ondertussen bedacht dat ik morgen met Ingrid synchroon ga springen! Dus we hebben nog ff geoefend, het is wel beetje lastig want Ingrid is een beetje in de war met schroeven en salto’s dus ze durft nog niet zo hoog te springen, Ingrid zit nog maar net op trampolinespringen netzoals Jens. Ingrid is echt precies het zelfde als mij toen ik begon, ik hield schroeven en salto’s ook door elkaar en we zijn beide best perfectionistisch hihi. Maar goed we hebben dus de oefeningen een beetje aangepast en morgen zien we wel. We hadden ook niet 2 dezelfde pakjes dus hebben we er 2 van Savannah gekregen! Na de korte training gingen we weer naar ons gastgezin huis.

Daar avondeten en wat rondhangen, airhockey spelen, GTST nakijken ( ja we zijn echt verslaafd) en deze blog spelen, het is hier nu kwart voor 9 en vandaag is de eerste dag dat we een beetje op tijd op bed kunnen dus ik ga zo afsluiten, Dimitri, Kirsten, William, Miss Dane en Mr Troy en nog wat mensen zijn wat aan het drinken en lachen. Dit was het verslag van vandaag, de week gaat echt snel! we hebben dan ook veel beleefd. Morgen dus de wedstrijd! De kinderen (Tate & Grant) in het gezin doen ook mee aan de wedstrijd, eerst hebben we synchroon en dan individueel, ik ga weer 9.6 proberen, op training lukte het soms wel en soms niet, we zien wel, maar goed ik ben benieuw hoe een wedstrijd in Amerika gaat met Trampolinespringen, Tumbling en Dubbelmini! Volgens mij heb ik alles wel gezegd.
Spreek jullie na de wedstrijd!!

Wish me luck
xx

2 gedachten over “Trampolinestage USA dag 5 !

  1. Wat een uitgebreid verslag en wat hebben jullie het super gedaan. Zijn beniewd naar nog meer verhalen.Milo net gesproken via skype en ook Kirsten gezien. De gastmoeder van Milo dus ook en die moest bijvoorbaat al huilen als ze weggaan morgen.Opa van Milo was helemaal ontroerd dat dat allemaal zo maar kon dat ie z’n kleinzoon zomaar zag in zo’n ver land. Zo uit z’n bed.Een beetje met een warrig hoofd.Super leuk.Het lijkt of jullie maanden weg zijn geweest terwijl het vandaag nog maar een week geleden was.
    Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s