Media

Sportstad_heerenveen   Gelezen op site TSH:

Isabel Andringa eerste tijdens Forza Cup 2009

Gepubliceerd op woensdag 23 december 2009:

Trampolinespringster Isabel Andringa is zaterdag 19 december 1e geworden in de klasse Pupillen meisjes B. Deze internationale wedstrijd werd voor de negende keer georganiseerd door de vereniging Forza Gymnastica te Goes.
In diezelfde klasse is Rosalie Luimee op de 4e plaats geëindigd. Julia Kees nam ook deel in deze klasse, helaas verliep haar keuze oefening niet zoals zij zelf had gepland en eindigde op de 37e plaats.

Carlijn Blekkink en Dominique Katoen hebben een zeer goede wedstrijd gesprongen. Zij namen deel in de klasse Junior meisjes A. In deze klasse sprongen 47 deelneemsters. Carlijn Blekkink is in deze categorie op de 5e plaats geëindigd en Dominique Katoen eindigde op de 7e plaats. Ingrid Overdiep sprong ook in deze categorie en eindige op de 40e plaats.

Als enige jongen van TSH kwam Jens Kees uit in de klasse Junior jongens A en eindigde op de 5e plaats.

Images      Gelezen in Dagblad vh Noorden:

Emmenaren op dreef in Forza Cup

Goes: Vier trampolinespringers uit Emmen, uitkomend voor Turncentrum Sportstad Heerenveen, hebben prima resultaten behaald op het toernooi om de Forzacup in Goes. Op het internationaal sterk bezette evenement drong zowel Dominique Katoen als Carlijn Blekkink door tot de eindstrijd. Daarin werd Katoen zevende en Blekkink vijfde. Voor de 14-jarige Blekkink gebeurde dat in een nieuw persoonlijk record, zowel qua punten als moeilijkheidsgraad. De 13-jarige Jens Kees eindigde in zijn categorie in de finale als vijfde. Zijn jongere zusje Julia bleef bij haar debuut buiten de finale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s