Plaatsingswedstrijden teams

Img_8524klein Hoi, hoi,

De afgelopen 4 weekenden hadden we elke zaterdag een wedstrijd.  De eerste wedstrijd was de Loulé cup in Portugal en daarna kwamen 3 plaatsingswedstrijden voor teams. Ik zit met Susanne v.d. Ven, Catalina Broekhuizen en Dominique Katoen in het team TSH1. Deze wedstrijden waren in Hoogezand, Heerhugowaard en Heerenveen. Aansluitend aan de wedstrijd in Heerenveen was het NK.

Op 26-9-2009 in Hoogezand deed ik nog mijn oude oefening met moeilijkheid 8,5. Deze wedstrijd ging goed.
Op 3-10-2009 in Heerhugowaard ging ik voor eerst een nieuwe oefening springen met moeilijkheid 9.1 Er zit een dubbel hoek en half-in-half-uit extra in. Met de eerste oefening ging ik met de laatste sprong de half-in-half-uit op de mat. Dat betekent dat deze sprong niet meetelt. In plaats van moeilijkheid 9.1 zakte ik terug op 7.9 Jammer. De tweede oefening ging goed =D Ik sprong hem uit! Het ging eigenlijk best makkelijk. Het filmpje staat al op de web-log.
Op 10-10-2009 met de thuiswedstrijd in Heerenveen zou ik weer de nieuwe oefening 9.1 springen. De eerste keuze moest ik echter aanpassen, ik stond niet goed voor de dubbel hoek en heb dus maar een hoeksalto gedaan. Dat betekent moeilijkheid 8.5.
De tweede keuze oefening ging net als in Heerhugowaard, met de laatste sprong de half-in-half-uit op de rand waardoor de moeilijkheid weer 7.9 werd. Maar wel met dubbel hoek op 4.

En toen moesten we wachten op de uitslag. De beste 3 teams van poule A1 en de beste 3 teams van poule A2 zouden door gaan naar het NK. Dat betekent dezelfde middag nog 1 sprong voor 3 mensen van het team. Dominique, Catalina en ik zouden springen. En yes….  we plaatsten ons voor de finale!
In deze finale sprongen we tegen de goede teams van Pro Patria 1 met Rea Lenders, Fernando Gotschin en Jeroen Kaslander en Triffis en Hoogezand met haar goede springers. Daar kunnen we echt niet tegen op.
Net als in eerdere wedstrijden ging ik weer voor moeilijkheid 9.1 maar ik kwam met de laatste sprong op de mat waardoor de moeilijkheid 7.9 werd, dat was echt balen want de oefening was verder mooi! Het team van TSH eindigde op de 6e plaats.

Ik ga komende weken proberen nieuwe elementen te leren en mijn oefeningen stabiel te maken. De eerstvolgende wedstrijd is op 19 december in Goes, dus daar is nu even tijd voor.

In de herfstvakantie gaan we een dagje trainen in de Flikflak hal in Den Bosch. Dat lijkt me heel erg leuk 🙂

Later meer, liefss van Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s