NK 2009

132_avatar_gymworld_2Gelezen op :

http://www.sportstadheerenveen.nl/web/show/id=198102/contentid=10486

Turncentrum Sportstad volop in de prijzen op NK!

Gepubliceerd op maandag 22 juni 2009

Afgelopen weekend hebben ongeveer 4.500 sporters op gebied van gymnastiek-, turn- en dansport meegedaan aan het NK in Ahoy Rotterdam. Turncentrum Sportstad Heerenveen was sterk vertegenwoordigd, wat resulteerde in vele prijzen!

Dames Turnen
Lichelle Wong is Nederlands Kampioen geworden tijdens de Dames meerkamp, senioren!
Met een totaal aantal punten van 55.350 heeft Lichelle een geweldige prestatie geleverd. Joy Goedkoop van Turncentrum Sportstad Heerenveen eindigde als vierde en Marrit Ewald werd elfde bij de Dames Senioren.

Ook Céline van Gerner ging met goud naar huis onder de Dames meerkamp Junioren. Zij eindigde als eerste met 56.800 punten.

Heren Turnen
TSH was ook sterk vertegenwoordig op de Heren turnen, senioren. Geen gouden medailles, maar goede prestaties van de sporters. Herre Zonderland heeft brons gewonnen, met een totaal aantal punten van 82.600. Arjen Butter volgde op de vierde plaats met 79,900 punten.

Onder de Heren Junioren 2, is Michel Bletterman met zilver naar huis gegaan. Justen Zuidema werd eerste van de Heren Jeugd.

Trampoline
Ook het trampolinespringen van Turncentrum Sportstad Heerenveen was sterk vertegenwoordigd op het NK. Zaterdag is Julia Kees individueel kampioen geworden. Isabel Andringa werd derde in deze zelfde categorie. Ook samen hebben zij een gouden medaille gewonnen door eerste te worden van het NK synchroon. Ook werd Danila Koster zaterdag kampioen van de Dames B.
Op zondag heeft Dominique Katoen goud behaald in de groep Jeugd Meisjes A, met 88,00 punten. Ook Carlijn Blekkink viel in de prijzen, door brons te halen in deze groep met 87,50 punten.

Dominique Katoen behaalde naast het goud ook zilver, samen met Liset van Krimpen tijdens het onderdeel synchroon bij de junioren A.
Catalina Broekhuizen eindige in de Senior Dames A, niet op het podium door als vijfde te eindigen. Met dit resultaat mag zij wel naar het WK junioren in Sint Petersburg, wat wederom een zeer goede prestatie is.

Kortom, Turncentrum Sportstad Heerenveen is heel tevreden met al deze geweldige, hoge prestaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s