NK clubteams

Gelezen op:     www.benniewolbers.nl

HEERENVEEN – Dominique Katoen(13) en Liset v. Krimpen(11) uit Emmen zijn met hun team op zaterdag 13 december in Heerenveen Nederlands Kampioen trampolinespringen geworden.
Carlijn Blekkink(13) die normaal ook bij het team hoort, was geblesseerd. Dit onder leiding van Kirsten Kappetein hun trainster. Ze zijn alle drie woonachtig in Emmen en trainen in Heerenveen bij T.S.H.

Dominique Katoen(2e van links) en Carlijn gaan ook daar naar school en zijn een aantal dagen bij mensen in een gast gezin.Liset van Krimpen (2e van rechts) gaat volgend schooljaar ook daar naar school. Met een voorsprong van 7.40 eindigden ze met een score van 245.80.

Img_0034_4 

Gelezen op www.emmen.nu

Meisjes uit Emmen pakken goud op trampoline
maandag 15 december 12:45
EMMEN – Dominique Katoen (13) en Liset van Krimpen (11) uit Emmen hebben afgelopen zaterdag goud gewonnen op het Nederland Kampioenschap Trampoline voor teams. De door Turncentrum Sportstad Heerenveen (TSH) intern opgeleidde meiden speelden een thuiswedstrijd. Dat deden zij met verve. De nummer twee in de klasse B werd op grote afstand gezet.
Normaliter zit er nog een Emmens meisje in het TSH-team. Carlijn Blekkink (13) moest helaas verstek laten gaan door een blessure. De meiden waren na drie voorrondes in Hoogezand, Heerenveen en Apeldoorn als eerste geplaatst voor de finale.
In navolging van Dominiqe en Carlijn gaat Liset gaat volgend jaar in Heerenveen ook naar het voortgezet onderwijs. De dames trainen in Friesland twee keer per dag bij trainster Kirsten Kappetein van TSH Heerenveen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s