Knieblessure

Patella Het is nu 6 weken geleden dat ik tijdens de training een ongelukje heb gehad. Ik had al een rotdag op school met een nieuwe klasseleraar en een nieuw rooster, en daarna ging het met trainen ook nog mis. Een echte baaldag!

Bij het oefenen van dubbel anderhalf in de kuil kwam ik verkeerd neer, mijn knie deed meteen erg zeer en ik greep er naar. Het bleek later dat de knieschijf er even uit was geweest en ik had hem zelf teruggedrukt.
De volgende ochtend eerst naar de sportarts en toen naar SEH van het ziekenhuis. Er zijn foto’s gemaakt waar gelukkig niks bijzonders op te zien was. Ik moest een week rusten en met krukken lopen. Daar ging mijn herfstvakantie :(.
Na deze week rust moest ik naar de orthopeed, ook hij zag gelukkig niks bijzonders. Ik kreeg een brace aangemeten en moest nog een weekje met krukken lopen.
Mijn trainingen bestonden later vooral uit kracht, ballet en lenigheid enz.

Nu, na 6 weken, ben ik terug geweest bij de orthopeed en alles ziet er goed uit. De brace mag af en ik kan weer opbouwen. Ik krijg fysio en train in de fitnessruimte van Sportstad.

Ik  heb al weer op de trampo gestaan en verschillende sprongen gedaan. Dat was leuk! Dat heb ik wel gemist hoor! Mijn knie voelde goed en ik had geen last.
Ik krijg nog wel een huidskleurige brace, maar dan alleen voor het trainen.

Wel jammer is dat ik niet mee kon doen aan de clubteam wedstrijden. Mijn team van Danila, Liset en Dominique en invaller Lieke Bakker heeft het heel goed gedaan (3x 1ste). Gefeliciteerd hoor!
Ik hoop gauw weer fit te zijn en zo gauw mogelijk weer mee te doen.

Liefs, Carlijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s