Controle in Amsterdam

Elleboog_1 Hallo allemaal,

Afgelopen maandag ben ik voor controle weer naar Amsterdam geweest bij dr. Willems in het OLVG. Ik ben met mijn moeder zondagavond al vertrokken om op tijd in Amsterdam te kunnen zijn. We sliepen in een klein hotelletje dichtbij het ziekenhuis.

Maandagochtend om 09.00 uur moest ik eerst weer een MRI laten maken. De eerste MRI in een ander ziekenhuis moest ik op mijn rug liggen en nu op mijn buik met mijn arm naar voren. Ik bewoog soms een klein beetje dus duurde het wat langer voor een goeie foto. Deze foto hiernaast is niet mijn elleboog, maar van iemand anders 😀

Later op de ochtend hadden we dan het gesprek met dr. Willems. Bij het capitellum in mijn elleboog heeft spontaan kraakbeen losgelaten. Normaal is dit capitellum helemaal bedekt met kraakbeen. De losse stukjes en ook verder beschadigd kraakbeen zijn weggehaald tijdens de operatie in juni. Hier moet nieuw weefsel voor in de plaats groeien. De doktor kon op de MRI zien dat er wel nieuw weefsel aangegroeid is maar eigenlijk nog maar weinig. Er staat een herstelperiode voor van 3 maand tot 12 maand. In de drie maanden vanaf juni is er bij mij nog maar weinig aangegroeid zodat ik nu weet dat het lang gaat duren voor alles weer gezond is.

Het betekent voor mij dat ik doorga met 2x in de week fysiotherapie en voorzichtig mag beginnen met een lichte belasting. In februari 2008 moet ik terugkomen bij dr Willems en ik hoop dat dan de elleboogblessure weer (bijna?) over is! Trampolinespringen is echt leuk maar ik mis het turnen best wel.

Groetjes, Carlijn

Een gedachte over “Controle in Amsterdam

  1. Beste Carlijn hoe gaat het met je arm?
    Bij me zoon is hetzelfde geconstateerd. Hij heeft ook een mri gemaakt en nu ook zwevende stukjes in zijn arm. Hij turnt ook en kan dus al een jaar niet goed trainen. Is daar soms heel verdrietig van. Hij heeft gisteren gehoord dat ie ook geopereerd moet worden. Viel de operatie tegen?
    Ik hoop dat het bij jou al een stuk beter gaat. Erg veel sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s