Vakantie!

Heey,

Afgelopen vrijdag hadden we de laatste training van turnen =) Alle meiden behalve Berber en Marrit hebben nu vakantie. Na de vakantie ga ik beginnen met trampolinetrainingen =).

Zondag kwam Dineke bij mij logeren. De vakantie begon dus al gezellig! We hebben gewinkeld, naar de bioscoop Shrek 3, met Coco gespeeld en naar een heel groot binnen speelpark geweest.

Mijn broertje Alex is op voetbalkamp, het is wel stil in huis, maar ik hoop dat hij veel plezier heeft.

Potterphoenix_2Vanavond ben ik met Brigitte, Marinke en Sanne (TSH meiden) en Marnel naar de bioscoop geweest. De nieuw Harry Potter! Hij was heel leuk en spannend !!

Woensdag heeft een assistente van de huisarts de 5 hechtingen uit mijn arm gehaald. 1 hechting was er vanzelf al uitgegaan. De arm is nog wel blauw maar niet meer zo dik als direct na de operatie. Bewegen gaat best wel goed.
Komende maandag moet ik voor controle terug naar de chirurg in Amsterdam. Ben benieuwd wanneer ik weer kan beginnen met opbouwen!

Volgende week gaan we dan echt op vakantie. We gaan met de camper naar Kroatie, samen met 7 andere campers gaan we rond reizen. Ik heb er zin in!

Ik wens iedereen die deze weblog leest heel veel plezier op vakantie. Tot over een poosje!

Groetjes, Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s