Stoppen met Topsport

Heey,

Elk jaar na de NK zijn er gesprekken met de trainers over het afgelopen jaar. Nou, donderdag hadden mijn ouders dat gesprek met Gerben en Janneke. Elk jaar zijn er meiden die niet door mogen met Topsport bij TSH en dit jaar hoor ik daar ook bij =(.
Ik geloof dat 4 meiden moeten stoppen bij TSH.

Ik wist eigenlijk al wel een paar weken dat ik moet stoppen maar nu is het dan definitief. Ik vind het echt niet leuk maar snap ook wel dat de achterstand nu al veel te groot is. Het wordt te moeilijk dat in te halen.

Ik weet nog niet wat ik nu ga doen, het liefst blijf ik turnen. Morgen krijg ik een proeftraining trampolinespringen. Dat heb ik de afgelopen maanden natuurlijk heel veel gedaan. Woensdag dan de operatie in Amsterdam. Ik mag wel voor revalidatie blijven komen in Heerenveen, mijn arm moet weer sterk worden en helemaal goed komen.

Vrijdag gaan we op afsluitingsweekend van TSH, daar heb ik wel zin in!

Groetjes, Carlijn

6 gedachten over “Stoppen met Topsport

 1. Carlijn, veel succes met de operatie! Turnen kan altijd, ook al is het niet op het hoogste niveau. Plezier is het belangrijkste. Dag.

 2. Hoi Carlijn, ik hoop dat de operatie is meegevallen. Straks geen pijn meer is toch heel veel beter. Het is natuurlijk wel erg jammer dat je moet stoppen, maar je bent en blijft een toppertje. Wat je ook verder gaat doen, je zult er zeer zeker weer heel erg goed in worden. Heel veel succes en alvast een hele fijne vakantie. Groetjes thuis.

 3. Hoi Carlijn,

  Ik hoop dat de operatie goed gelukt is en dat je weer de oude bent en weer volop kan turnen( of atletiek of schaatsen of etc.etc.)Want een toppertje ben je zeker! Zie je hopelijk snel weer op school.

  Gr. Overblijf Anneke

 4. Hoi Carlijn,

  Hoe ging de operatie, ik hoop dat het meeviel en dat alles weer helemaal goed komt. Ik lees net je bericht dat je gaat stoppen, dat is heel jammer, want je kan erg mooi turnen. Maar wat je ook gaat doen jij komt er wel, je bent een echte doorzetter. Ik wens je veel succes in de toekomst en wellicht zien we je nog een keer op een wedstrijd.
  Tessa is op dit moment haar eindmusical aan het doen voor de opa’s en oma’s, ik denk dat ze erg gaat schrikken van het bericht maar ze stuurt je nog wel een berichtje.

  Groetjes van Paula (moeder van Tessa)

 5. Zo af en toe las ik je web-log hier in Norden (ja, ook wij ontvangen jouw web-log en bleven wij een beetje op de hoogte van jouw wel en wee. Ik hoop dat je de operatie goed doorstaan hebt. Ik en ook Rikus en Gerben wensen je ook heel veel sterkte, want nu het allemaal zo definitief is….Groetjes vanuit het Hoge Norden!!!

 6. Heej
  Ik vind het erg jammer voor je dat je moet stoppen met turnen door die nare blessure!
  Maar geef de moet niet op! Er zijn nog ZOVEEL andere leuke dingen in het leven! Ik hoop dat je met trampoline springen een heel eind komt!
  xxxies klazina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s