NK Nijmegen

Logonkt75procent

Zondag zijn we wezen kijken naar de NK in Nijmegen.
We zijn zaterdagmiddag vertrokken met de camper, samen met familie Groen, ook met de camper. Uit Heerenveen gingen mee Ingrid, Yvonne en Saskia zodat we in totaal met 11 personen waren.

Toen we bij de camping aankwamen herkende ik dat het hetzelfde park was waar ik vorig jaar was geweest bij mijn NK van pupil II. Ja hoor, ook nu zaten de mensen van TSH weer op dit park. We hebben ze nog even gezien.

We hebben gezwommen in het kleine overdekte zwembad, daarna macaroni gegeten en nog wat gespeeld (tafeltennis met een tennisbal). Ik sliep samen met Yvonne in een tent.

Zondagochtend gingen we al vroeg naar de hal om een stukje van inturnen van jeugd te zien. De wedstrijd ging goed voor Celine en Jocelynn. Ze maakten het wel spannend. Gefeliciteerd met jullie medailles! Kim had goud op brug en Sanne was 9e AA.
Ik heb me afgevraagd of ik, als ik fit was, het NK gehaald had en dus mee had gedaan met de jeugdwedstrijd. Dan vergelijk ik me met een turnster die ongeveer gelijk is en kijk wat die gehaald heeft. En dan baal ik wel…..

Ook de tweede wedstrijd hebben we natuurlijk gezien. Heel goed van Marrit, gefeliciteerd met de 1e prijs. Brigitte was 5e op balk. En Berber heeft het ook goed gedaan.

Na de 2e wedstrijd gingen we naar huis. Het was weer een leuk weekend.

Groetjes, Carlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s