Vakantie in Griekenland

Heey,
Dsc00084 Ik ben weer terug in het regenachtige Nederland, ik ben op vakantie geweest in het zonnige Griekenland =)
We waren 4 uur s”nachts thuis gekomen want we waren direct naar huis gereden.
Met de NKC ( betekent : Nederlandse Kampeerauto Club ) met onze camper erbij 20 campers hebben we een rondreis in Griekenland gemaakt langs 8 verschillende campings waar we 2 of 3 nachten waren, sommigen met een zwembad en de andere de zee.
We zijn twee jaar geleden ook mee geweest en hebben nu nog een keer dezelfde kinderen ontmoet en andere kinderen.
Er waren 29 kinderen bij van de leeftijd  7 tm/19 en volwassenen.

We hebben ook best wel veel excursies gehad, met de bus naar grotten, klooster, wijnbrouwerij, rit met een treintje door de bergen en naar Athene. We zijn naar Olympia geweest. Daar zijn ooit de eerste Olympische Spelen gehouden, daar hebben wij een hardloopwedstrijd gehouden!
Dsc00086
We hebben in heel mooi helder water gesnorkeld en vissen en zeeegels gevangen met een netje. Ontbijten deden we op het strand als we naar de andere camping gingen rijden.Kif_1338_1

We zijn ook naar een theater geweest dat heette : Epidaurus.Kif_1273 In Athene zijn we boven aan de Akropolis geweest, er was een heel groot uitzicht over de stad Athene, daarna hadden we nog gewinkeld in de stad =p 
Kif_1374 We hadden de laptop ook nog mee genomen en we hadden soms nog ff tv gekeken of een film gezien bij onze camper!!

Het was er wel 36/40 graden en het water was 29 graden warm !!
Kif_1357 We hadden ook etentjes op het strand met de hele NKC,een feest avond met de Sirtaki ( een dans ), hebben samen ook nog in de tent geslapen in een groep en zijn s’ nachts nog naar het strand gegaan, dan zie je alle lampjes om je heen van de andere plaatsjes.
Kif_1393 We zijn op een cruiseschip van Italie naar griekenland gevaren. De boot had een zwembad, bios,disco, restaurant, hotel en bar. Wij sliepen op de boot in de camper op het camperdek, de boot had 9 verdiepingen!!
S’avond zijn Mindel (14) en ik nog naar het helikopterdek gegaan en het waaide heel hard. We hebben toen nog een stoelen race gedaan, ze vlogen over het dek en wie dan het eerst aan de overkant was =).
En ook weer terug naar Italie gevaren maar dan 6 uur langer op de boot namelijk : 35 uur.
Twee nachten op de boot geslapen.
Aan gekomen in Venetie gingen we op het helikopter dek staan en kon je het uitzicht zien. Hadden we nog de laatste foto’s gemaakt van de vrienden en dat was wel jammer……   Maar ik heb zowat iedereen op msn!! 

Ik heb een hele leuke vakantie gehad, het was heel erg gezellig!! 
IK hoop dat jullie vakantie ook leuk was!

Groetjes : Carlijn

Dsc00091

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s