Nieuwe school

Ljepper

Deze week zijn we wezen kijken op mijn nieuwe school. In september ga ik in Heerenveen naar school, naar o.b.s. De Ljepper (= polsstokspringer). Ik kom in groep 8 in een klas van 29 kinderen. Wel wat meer dan ik gewend ben. De school is dan ook dubbel zo groot. Toch lijkt het wel een gezellige school. Ik zal de kinderen van mijn klas (ook school) wel missen, maar daarvoor hebben we msn!! Icon_wink_2

Ik ben een van de 20 turnsters die in Sportstad in de topsport mag blijven trainen. Dat wil ik ook heel graag. Omdat we ook ochtendtrainingen krijgen is het handiger in Heerenveen naar school te gaan. Ook zal ik een paar keer overnachten bij een gezin in Heerenveen. We zoeken nog een adres!

We trainen nu nog 2 weken tot aan de vakantie. Het weekend van 15 juli gaan we het seizoen afsluiten en afscheid nemen van meiden die stoppen. Het is een verrassing wat we gaan doen, ik ben benieuwd. Ik zal er dan een stukje over schrijven. 

Een gedachte over “Nieuwe school

  1. hoi carlijn,

    wat spannend allemaal zeg,
    en meer trainen en in een gastgezin slapen. als we dichter bij hadden gewoond, had je bij ons kunnen logeren, maar ja dat is niet het geval.
    nog een plezierige vakantie en we horen – lezen nog van je

    groetjes vera en erna b.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s