Terug van stage

gisteravond om half negen uur was ik weer terug in Emmen. we hadden een stage in nijmegen, ik sliep samen met Ingrid bij Kim dat was heel gezellig !!

we bleven daar van zondag middag tot dinsdag avond, we hebben 5 keer getraind. het krachtprogramma was veel zwaarder dan in herenveen. we zijn overdag 1 dag bij kim en 1 dag bij loes v.H. geweest ( toen we twee trainingen hadden )

Op de laatste dag zagen wij Suzanne en Loes nog, en Hanneke hebben we twee trainingen gezien. Verona hebben we niet gezien. ik vond het wel heel leuk ( behalve dat ik last had van hooikoorts )

Hazenkamp_2
Boven: Loes, Carlijn
Midden: Julia, Kim, Kendra, Ingrid
Onder: Saskia, Yvonne, Eva, Guusje

Dit staat op de site van GTV de Hazenkamp, onder Nieuws: Trainingsstage met turnsters Heerenveen

Door Marleen Deuning ( dit is een trainster )

Afgelopen zondag zijn er 4 turnsters van Sportstad Heerenveen naar Nijmegen gekomen om een aantal dagen mee te trainen met de turnsters van onze onderbouw. De 4 meisjes kwamen samen met hun trainster Janneke kijken hoe de trainingen bij ons gegeven werden. Zo konden zowel de turnsters als de trainster Janneke een aantal dingetjes leren. Er sliepen 2 meisjes bij Kim Foppen en 2 meisjes bij Loes van Hummel. Janneke kon helaas niet bij mij (Marleen) slapen want wij zitten midden in een verbouwing. Gelukkig waren ouders van Edwin zo aardig om Janneke onderdak en eten aan te bieden.

We begonnen de zondagtraining meteen met een zwaar kracht programma. De meiden van Heerenveen hadden het erg zwaar, maar ze hebben zich niet laten kennen en de krachttraining goed afgemaakt. Goed gedaan hoor meiden!! Na kracht zijn we gezamenlijk verder gegaan met de training. We hebben alle toestellen afgewerkt en aan het einde samen gestrecht.
Maandagochtend begon de training om 8 uur! We begonnen de training weer met zware krachttraining. Daarna zijn we weer samen verder gegaan met basis op brug, balk en trampoline. Tussen de training door zijn alle meisjes weer mee gegaan met de turnster bij wie ze ook geslapen hadden. Janneke ging met mij mee naar huis. We moesten wel met de ladder naar boven maar we hebben het overleefd zonder iets te breken!!

De middag training begon om 15 uur en er stond voor onze meisjes een zware training voor de boeg. Vanaf deze training is Janneke met haar eigen meisjes aan de slag gegaan en Edwin en ik met onze meisjes apart. Janneke had nog een aantal vraagjes tussendoor en als ik iets op te merken had over een turnstertje van haar dan gaf ik dat ook aan, zo kan ik van haar leren en zij van mij! Aan het eind van de training hebben we weer samen gestrecht.

Dinsdagochtend hadden we een beetje een rustige training. Zoals altijd wel zware kracht maar voor de rest een beetje rustig aan want in de middag training moest er nog veel gebeuren. Tussen de trainingen door zijn alle meiden en Janneke met z’n allen naar Loes van Hummel gegaan. Volgens mij hebben ze het daar erg naar hun zin gehad en een heleboel geknutseld. Vervolgens op naar de middag training….. Deze training was erg zwaar en de meiden waren dan ook erg moe naderhand. Moe maar voldaan!
Ik denk dat het voor de turnsters en de trainers een hele leerzame tijd en leuke trainingen zijn geweest. Ik vond het in ieder geval erg leuk om op deze manier een kleine stage te houden!

Marleen

Een gedachte over “Terug van stage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s