Plaatsingswedstrijden 1 en 2

Op 19 maart 2006 was de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK in Enschede.
Ik haalde de 5e plaats en was hier heel blij mee.
Cijfers:
vloer – 7,3 (8e)
balk – 8,1 (8e)
sprong – 9,05 (4e)
brug – 7,05 (5e)
Totaal punten 31.50

bron: http://www.emmen.nu
dinsdag 21 maart 2006
Weerdinge – Op de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK die zondag 19 maart gehouden werd in de Diekmanhal in Enschede, heeft de 10-jarige Carlijn Blekkink uit Weerdinge de vijfde plaats behaald in de categorie pupil 2, talentendivisie. Carlijn Blekkink is lid van Unido uit Emmercompascuum, maar traint 6x in de week in Turncentrum Sportstad Heerenveen. Er volgen nog 2 plaatsingswedstrijden in de komende weken. Een twintigtal turnsters zullen onderling uitmaken welke 8 meiden er door mogen naar het NK dat gehouden wordt op 18 juni 2006 in Nijmegen.

Op 2 april 2006 was de tweede plaatsingswedstrijd in Amsterdam.
Ik haalde de 8e plaats.
Cijfers:
vloer – 8,35 (8e)
balk – 6,55 (11e)
sprong – 9,15 (4e)
brug – 7,45 (8e)
Totaal punten weer: 31.50

bron: http://www.emmen.nu
dinsdag 4 april 2006
Emmercompascuum – Drie turnsters van gymnastiekvereniging Unido uit Emmercompascuum hebben zondag 2 april deelgenomen aan de 2e plaatsingswedstrijd topsport voor het NK in Amsterdam. Het beste resultaat uit drie plaatsingswedstrijden bepaalt of de turnster zich plaatst voor eerst de halve finale en vervolgens het NK. Alle drie turnsters trainen bijna dagelijks in Turncentrum Sportstad Heerenveen. Sanne Groen (9 jaar) uit Weerdinge opende de wedstrijd in de talentendivisie, pupil 1. Ze verbeterde het puntentotaal met drie punten ten opzichte van de vorige wedstrijd. Balk blijft haar moeilijkste toestel. Ze behaalde de 12e plek. Als Sanne de volgende wedstrijd ook op dit toestel de ingezette progressie laat zien, is het zeker mogelijk een top 8 klassering te behalen.
Carlijn Blekkink (10 jaar) uit Weerdinge turnt ook in de talentendivisie, pupil 2. Ze behaalde exact hetzelfde aantal punten als in de 1e plaatsingswedstrijd en bereikte hiermede de 8e plaats. Ze maakte enkele onnodige foutjes op brug en balk. Een foutloze wedstrijd betekent in de volgende ontmoeting een plekje bij de eerste 5.
Brigitte van de Bergh (13 jaar) uit Emmercompascuum komt uit in de eredivisie, jeugd. Zij behaalde in Amsterdam de beste prestatie van de Unido turnsters door op de 6e plaats te beeindigen. Als de ingezette progressie zich doorzet, is het mogelijk dat alle drie de turnsters deelnemen aan het NK turnen dat gehouden wordt op 18 juni in Nijmegen.

Op 23 april zal de derde plaatsingswedstrijd in Hoofddorp zijn.
Ik ben van plan weer bij de eerste 5 te komen!

Een gedachte over “Plaatsingswedstrijden 1 en 2

 1. hoi
  ik hoop dat je bij de eerste 3 komt
  maar bij de eerste 5 kom je zeker weten
  en ik denk dat je het nk weer haalt
  maar ik ga

  doei-xxx-groeten groetjes
  sanne 🙂 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s